banner913
banner932
banner1012

Çavuşoğlu, Gaziköy’ü ziyaret etti

banner1020

banner974
Çavuşoğlu, Gaziköy’ü ziyaret etti

banner971

TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC ziyareti çerçevesinde Gaziköy’ü de ziyaret etti.

Resmi ziyaret için KKTC’ye gelen TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberindeki TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve TC Büyükelçiliği yetkilileri ile birlikteGaziköy’e giderek orada belediye başkanları ile biraraya gelerek, halk ile sohbet etti.

Gaziköy Muhtarı Muhittin Miralay ve köy halkı tarafından karşılanan Mevlüt Çavuşoğluna Gaziköy’de; Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Özleş, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım ve İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü eşlik etti.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun beldesine ve Gaziköy’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilgi ve alakasından dolayı Çavuşuğlu’na teşekkürlerini sundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.