banner913
banner932
banner1012

CAS çalışanlarının beş aylık maaşları ödenmedi

banner1020

YDP Başkanı Arıklı, CAS çalışanlarının beş aylık maaşlarının ödenmediğini, mağduriyetler yaşandığını belirtti

banner974
CAS çalışanlarının beş aylık maaşları ödenmedi

banner971

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis’te söz alarak eylemdeki CAS çalışanları konusunda konuşma yaptı.

Hükümetin bu konudaki tutumunun ciddiyetsiz olduğunu savunan Arıklı, UBP’nin muhalefette olduğu dönemde CAS çalışanlarına destek ve bazı sözler verdiğini hatırlattı.

Arıklı, Rekabet Yasası’nın bazı maddelerini okuyarak, handling hizmeti yapan tek bir şirket olmasının yasaya aykırı olduğunu, rekabet için bir şirketin daha kurulması gerektiğini söyledi.

Arıklı, CAS çalışanlarının beş aylık maaşlarının ödenmediğini, mağduriyetler yaşandığını belirtti.

Başbakan Ersin Tatar da, muhalefetteyken CAS çalışanlarının yanında bulunduklarını, sorumluluklarının sorunların giderilmesi olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. 

Ulaştırma Bakanlığının ihale yöntemiyle ikinci bir şirketin hizmet vermesi yönünde çalışma yaptığını dile getiren Tatar, hizmetin tek şirketin inisiyatifine bırakılamayacağını belirtti.

CAS çalışanlarına iş imkanı yaratma adına çalışma yaptıklarını dile getiren Tatar, çalışanlarla görüştüklerini, ilgilenmediklerinin doğru olmadığını söyledi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.