banner913
banner932
banner1012

Bu sulara dikkat!

banner1020

Asya Su, Hediyem Su, Kösedağ Su ve Aysu'nun bromat miktarının maksimum seviyenin üzerinde çıktığı için üretimleri durduruldu

banner974
Bu sulara dikkat!

banner971

Sağlık Bakanlığı, Asya Su, Hediyem Su, Kösedağ Su ve Aysu'nun Bromat Miktarının maksimum seviyenin üzerinde çıktığı için üretimlerinin durdurulduğunu açıkladı

İşte  Sağlık Bakanlığı'nın açıklaması:

Sağlık Bakanlığı, T.S.H.D tarafından  “Ambalajlanmış Kaynak ve İçme Suyu Yasası” uyarınca her ay yapılan su analizlerine Bromat’da eklenmiştir.

Devlet Laboratuvarından  gelen analiz sonuçlarına göre; aşağıdaki  firmaların , belirtilen tarihlerde üretmiş oldukları damacana sularda Bromat Miktarı maksimum (10mg/L) seviyenin üzerinde çıkmıştır.

 Halkımızın bu tarihli suları tüketmemeleri ve ellerindeki mevcutları firmalara geri iade etmeleri önemle duyurulur.

Sağlık Bakanlığı olarak ilgili firmaların üretimi durdurulmuştur. Gerekli düzeltici faaliyetlerin yapılması için bilgilendirilmiştir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.