banner913
banner932
banner1012

BRT, Bayraktar’a ağladı

banner1020

Kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitiren BRT çalışanı 49 yaşındaki Kadriye Bayraktar gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

banner974
BRT, Bayraktar’a ağladı

banner971

Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu önceki sabah yaşamın yitiren Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanlarından 49 yaşındaki Kadriye Bayraktar için dün iş yerinde tören düzenlendi.

Törenin ardından Bayraktar’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere doğum yeri Kurova’ya götürüldü.

Bayraktar’ın mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı BRTK’daki tören saat 09.30’da yapıldı. Törende, Bayraktar’ın özgeçmişinin okunmasının ardından BRTK Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt kısa bir konuşma yaptı. Çavuşoğlu, Bayraktar’ı tanımış olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ailesine ve bizlere sabırlar diliyorum” dedi.

Çavuşoğlu’nun ardından söz alan mesai arkadaşı Betül Aslan, Bayraktar’ın yazı ve şiirlerini okuyup, ani ölümünden duyduğu üzüntüyü paylaştı. Cumhur Deliceırmak ve Hüseyin Kral da yaptıkları konuşmalarında Bayraktar ile ilgili anılarını anlattı.

BRTK’deki tören, Bayraktar’ın alkışlarla uğurlanmasıyla sona erdi.

Kadriye Bayraktar’ın 12 yaşında bir kız çocuğu bulunuyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.