banner913
banner932
banner1012

"Belde sınırları içindeki tüm okullara desteğe devam edeceğiz"

banner1020

banner974
"Belde sınırları içindeki tüm okullara desteğe devam edeceğiz"

banner971

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ve Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Çakar ziyaret etti.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler , belediye sınırları içinde olan Kırıkkale Erdemli ve Yiğitler köylerimizdeki 88 ilkokul öğrencimizin Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’nda yine Kırıkkale, Erdemli ,Yiğitler Dilekkaya ve Gaziköy’den , 141 öğrencimizin de Polatpaşa Lisesi’nde eğitimini sürdürdüğünü bu nedenle belde sınırları içindeki çocuklara verdikleri hizmet ve eğitimden dolayı başta Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif’e Okul Müdür ve Öğretmenlerine çok teşekkür etti.

Başkan Ali Karavezirler konuşmasının devamında Belde sınırları içinde bulunan tüm okullara Belediye olarak verdiklari desteği bu okullarımıza da vereceğini belirterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.