banner913
banner932
banner1012

Baysaloğlu, kalbine yenildi

banner1020

Gençlik yıllarında ülkeden ayrıldıktan sonra uzun yıllardır İngiltere’de yaşayan Göçmenköylü Rüstem Baysaoğlu, dün hayatını kaybetti. Baysaloğlu geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllardır İngiltere’de yaşamını sürdüren Rüstem Baysaloğlu’nun adaya kesin dönüş yapmaya hazırlandığı bildirildi.

banner974
Baysaloğlu, kalbine yenildi

banner971

 

Öte yandan Baysaloğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım oldukça dikkat çekti.

Baysaloğlu’nun son mesajı şöyle:

“Günler aydın Kıbrıslı her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan! Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Her zaman Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Bol enerjili sevgi dolu zimba gibi bir gün olsun, Günaydınnnnnn”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.