banner913
banner932
banner1012

"Bayramlar toplumsal bağlarının güçlendirilmesine olanak sağlar"

banner1020

Başbakan Özgürgün, Bayramların en önemli yanının, kırgınlıkların bir kenara bırakılarak insanların birbiriyle bütünleşmesi, sevinçlerin paylaşıldıkça artması, sıkıntıların azalması, yoksul ve zor durumda olan insanlara yardım eli uzatılması, akrabalık, aile ve toplumsal bağlarının güçlendirilmesine olanak sağlaması olduğunu kaydetti

banner974
"Bayramlar toplumsal bağlarının güçlendirilmesine olanak sağlar"

banner971

Başbakan Hüseyin Özgürgün, bayram vesilesiyle, tüm insanlık ve toplum için, sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve tüm insani değerlerin önem kazanmasını temenni etti.

Başbakan Özgürgün yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, bayramların dost ve akrabalarla bir araya gelmek için güzel bir fırsat yarattığını belirterek, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek Bayramın tüm güzelliğiyle yaşanması gerektiğini kaydetti.

Bayramların en önemli yanının, kırgınlıkların bir kenara bırakılarak insanların birbiriyle bütünleşmesi, sevinçlerin paylaşıldıkça artması, sıkıntıların azalması, yoksul ve zor durumda olan insanlara yardım eli uzatılması, akrabalık, aile ve toplumsal bağlarının güçlendirilmesine olanak sağlaması olduğunu kaydeden Özgürgün, bu manevi inanç ve değerleri yaşatıp genç nesillere aşılamak gerektiğini de hatırlattı.

Dünyada ve bölgedeki komşu ülkelerde devam eden çatışma ve savaşların sona ermesi ve akan kanın durmasını da dileyen Özgürgün, insanlık dışı zulüm, açlık, göç, yoksulluk, işsizlik ve aile birliğinin dağılması gibi acı veren olayların herkesi derinden yaraladığını ifade etti.

Başbakan Özgürgün mesajında şunları dile getirdi:

“Bizler ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının korunması, halkımızın gelecekte daha aydınlık günlerde bir yaşama kavuşması için tüm gücümüzle uğraş vermekteyiz. Hükümetimiz, üstlenmiş olduğu sorumlulukların bilinciyle, halkımızla birlik, dayanışma ve uzlaşı içerisinde sorunlara çözüm, halkımıza hizmet için kararlılıkla çalışmaktadır. Şartlar ne olursa olsun, devletimize olan inanç ve ülkemize duyduğumuz sevgiyle, gelecekte daha refah günlere ulaşmak için ortaya koyduğumuz gayretler hızla meyvesini verecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının yeni umut, inanç ve güzelliklere vesile olması, birlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçmesini diler, tüm Halkımızın, Anavatan Türkiye’nin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.