banner913
banner932
banner1012

Bayram keyfi

banner1020

Ramazan Bayramı renkli görüntüler yarattı. Bayramın başlamasıyla birlikte eş dost ziyaretleri yapıldı, güzel anlar fotoğraf kareleri ile kalıcılaştırıldı

banner974
Bayram keyfi

banner971

Murat ASLAN

Ramazan Bayramı dün kutlanmaya başlandı.

KKTC’de bayram kutlaması, bayram namazının saat 06.16’da kılınmasıyla başladı. Vatandaşlar, bayram namazının ardından bayramlaşma başladı.

Ailelerde ve toplumlarda sevginin ve dayanışmanın öne çıktığı bayramda, eş dost ziyaretleri yapıldı, eski dostlar bir araya geldi.

Toplu aile ziyaretleri yapıldı, güzel anlar fotoğraf kareleri ile kalıcılaştırıldı.

Sevgi, dostluk, muhabbet ve dayanışmanın yoğun yaşandığı bayramlarda, çocuklar sevindirildi, büyükler ziyaret edilerek gönülleri alındı, elleri öpüldü. Bayram ziyaretlerinde, konuklara, şeker, çikolata ve tatlı ikramları yapıldı.

Bayramları doyasıya sevgiyle yaşayan yine çocuklar oldu. Büyüklerin ellerini öperek, bayram harçlığı alan çocuklar, bayram tadında gün yaşadı.

Ziyaretlerde en güzel bayram sofraları kuruldu, toplu aile yemekleri yendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.