banner913
banner932
banner1012

Bayram için geri sayım başladı

banner1020

Ramazan ayının son orucu Pazartesi günü tutuluyor ve üç gün sürecek Ramazan Bayramı Salı günü başlıyor

banner974
Bayram için geri sayım başladı

banner971

İslam dininin kutsal kitabı Kuran’ı Kerim’in indirildiği ay olarak kabul edilen Ramazan ayında tutulan orucun ardından kutlanan Ramazan Bayramı, 4 Haziran Salı günü başlıyor. Ramazan ayının son orucu, 3 Haziran Pazartesi günü tutuluyor.
Bayram namazı Salı günü, sabah saat 06.15’te kılınacak.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı halkla bayramlaşacak, Merkezi Cezaevi’nde açık görüş yapılacak. 
4 gün sürecek Bayram boyunca hizmetlerin aksamaması için belediyeler de çeşitli tedbirler aldı.
BAYRAM NAMAZI SAAT 06.15’TE…FİTRE 30 TL 
Ramazan Bayramı namazı, Salı  sabah saat 06.15’te kılınacak. Din İşleri Başkanlığı bu yıl Ramazan için verilecek fitreyi 30 TL olarak belirledi. Fitrelerin, bayram namazından önce verilmesi gerektiği hatırlatıldı.
CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA TEBRİK
Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, bayramın ilk günü Cumhurbaşkanlığı’nda saat 10.00’da halkla bayramlaşacak.
MERKEZİ CEZAEVİ’NDE AÇIK GÖRÜŞ YAPILACAK
Ramazan Bayramı nedeniyle, Merkezi Cezaevi’nde bulunan mahkum ve tutuklular, Ramazan Bayramı süresince yakınları ile açık görüş yapabilecek.
Ziyaretler, Merkezi Cezaevi tarafından önceden belirlenen program doğrultusunda 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 
Ziyaretçilerin kendini tanıtıcı belge taşımaları ve götürülecek olan yiyeceklerin ziyaret esnasında tüketilebilecek şekilde kısıtlı olması gerekiyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.