banner913
banner932
banner1012

Başbakan Yorgancıoğlu, bet ofislerinin hepsinin ortadan kaldırılması için finansman desteği arıyoruz

banner1020

Başbakan Yorgancıoğlu, bet ofislerinin hepsinin ortadan kaldırılması için finansman desteği arandığını bildirdi Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, yangın helikopteri konusunda ilgili bakanlığın, ihalesinin yapılması için...

banner974
Başbakan Yorgancıoğlu, bet ofislerinin hepsinin ortadan kaldırılması için finansman desteği arıyoruz

banner971

Başbakan Yorgancıoğlu, bet ofislerinin hepsinin ortadan kaldırılması için finansman desteği arandığını bildirdi


Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, yangın helikopteri konusunda ilgili bakanlığın, ihalesinin yapılması için gerekli çalışmaları sürdürdüğünü söyledi. 
Basında yer alan Mare Monte konusunun ise mahkemelik olduğunu anımsatan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, mahkemenin Mare Monte’yi tekrar Vakıflar İdaresi’ne iade etmesi durumunda, kendilerinin burasını “seve seve” belediyenin kullanımına verebileceğini belirtti. 
Bet ofislerinin yarattığı koşullardan kendilerinin de rahatsız olduklarına dikkat çeken Başbakan Yorgancıoğlu, bet ofislerinin hepsinin ortadan kaldırılması için finansman desteği arandığını söyledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.