banner913
banner932
banner1012

Barış mücadelesinden vazgeçilmemeli

banner1020

banner974
Barış mücadelesinden vazgeçilmemeli

banner971

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Kıbrıs’ta sağlanacak kalıcı çözüm ile gelecek barıştan vazgeçilmemesi gerektiğini vurguladı.

Gürcafer, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, “Savaşın ve göçün acılarını yaşamış olan biz Kıbrıslı Türkler, barış ortamının kıymetini çok iyi bilmekteyiz. Çocuklarımızın ve gelecek tüm nesillerin barış ortamında yaşamlarını sürdürmeleri için de elimizden gelen tüm gayreti göstermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

2016 yılında yoğunlaşan müzakere süreci ile Kıbrıs’ta kalıcı bir çözüme ulaşılacağı yönündeki umutlar her ne kadar sekteye uğrasa da, bu mücadeleden vazgeçilmemesi gerektiğini vurgulayan Gürcafer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımızın barış içinde, gelecek kaygısı olmaksızın yaşamasının garantisi çözümdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemiz olmak üzere, çatışmaların yaşandığı ülkelerde ve tüm dünyada barışın egemen olmasını temenni ederim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.