banner913
banner932
banner1012

Bakan Atakan, Alsancak'ta dere yatağı ıslahını inceledi

banner1020

banner974
Bakan Atakan, Alsancak'ta dere yatağı ıslahını inceledi

banner971

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Belediye’nin başlattığı  dere yatağı ıslah ve dere yataklarının denize ulaşması ile ilgili çalışmalar hakkında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’a bilgi verdi.

Belediye basın bürosundan verilen bilgiye göre dün bölgedeki çalışmaları yerinde görmek üzere Alsancak’a giden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’a, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser tarafından hem yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi hem de sorunlu bölgelerde yapılması gerekenler konusunda bilgi alış-verişinde bulunuldu.

Başkan Ataser; “Bölgemizde bir felaket yaşandı, benzer felaketlerin yaşanmaması adına Belediye olarak ilk günden hemen gerekli adımları atmak için çalışmalarımızı başlattık. Bu bağlamda bazı köprü ve yolların yeniden yapılması gerekiyordu. Biz sorun teşkil eden köprüleri hemen yıktık. Bugün Sayın Bakan’ın da gördüğü gibi yenilerinin yapılması için çalışma başlattık” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.