banner913
banner932
banner1012

Bağzıbağlı, sevenlerini yasa boğdu

banner1020

BES'te 26 yıldır hizmet veren Lefkoşa’nın tanınmış ve sevilen siması Laika Bağzıbağlı, uzun bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü

banner974
Bağzıbağlı, sevenlerini yasa boğdu

banner971

Belediye Emekçileri Sendikası’nda (BES) 26 yıldır hizmet veren Lefkoşa’nın tanınmış ve sevilen siması 54 yaşındaki Laika Bağzıbağlı, uzun bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi.

 

Bağzıbağlı, tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, yoğun bakım servisinde önceki akşam yaşama veda etti.

Evli ve iki çocuk annesi olan, sevilen insan Bağzıbağlı’nın vefatı, ailesini ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Ülkemizin bilinen gümrükçülerinden Mehmet Bağzıbağlı'nın eşi olan Laika Bağzıbağlı, Lefkoşa  İsmail Safa Camisi’nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Lefkoşa Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu cenaze törenine katılanlar arasında bazı milletvekilleri ile eski belediye başkanları da vardı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.