banner913
banner932
banner1012

Aynı gün hem iş hem trafik kazası geçirdi

banner1020

Pakistan uyruklu Muhteber Hüseyin isimli işçinin dün başına gelenler, “bu kadar da olmaz” dedirtti. Girne’de inşaatta çalışırken düşerek yaralanan Hüseyin, kirli kıyafetlerle hastaneye gitmek istemeyince, arkadaşları tarafından üzerini değiştirsin diye Lefkoşa’daki evine götürülmek istendi, ancak bu kez de trafik kazası geçirdi.

banner974
Aynı gün hem iş hem trafik kazası geçirdi

banner971


Ülkemizde inşaat işçiliği yapan Muhteber Hüseyin isimli Pakistanlı gencin başına dün neredeyse gelmeyen kalmadı. Önce iş, ardından da trafik kazası geçiren Muhteber Hüseyin’in dün başına gelenleri duyanlar “bu kadar da olmaz” yorumunda bulundu.

Girne’de dün sabah saatlerinde inşaatta çalışırken düşen ve bacağı kırılan Hüseyin, kirli kıyafetlerle hastaneye gitmek istemeyince, arkadaşları tarafından üzerini değiştirsin diye Lefkoşa’daki evine götürülmek istendi ancak bu kez de trafik kazası geçirdi.

Girne’de meydana gelen iş kazasında ayağı kırılan arkadaşı Muhteber Hüseyin’i, önce evine, ardından da hastaneye götürmek için yola çıkan Muhammed Hafeez’in yönetimindeki DJ 878 plakalı araç, saat 11.30 sıralarında Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi’nde ilerlerken, orta refüj üzerinden anayola düşen 40 yaşındaki Meryem Alp isimli yaya kadına çarptı.

Kapatılan KTHY’nin eski merkez binasının önünde trafik kazası olduğu ihbarını alan 112 Hızır Servisi’nden bir ambulans olay yerine giderek hafif yaralanan Meryem Alp’i alarak hastaneye döndü. Bu sırada, tahkikat için olay yerine giden polis ekibi, kaza yapan araç içerisindeki yaralıyı görünce Muhteber Hüseyin’in de hikayesi ortaya çıkmış oldu.

Muhammed Hafeez, inşaatta çalışırken düşerek yaralanan arkadaşını, üzerini değiştirmek için evine götürdüğünü, ardından da hastaneye gideceklerini söyleyince, bir kez daha sağlık görevlileri olay yerine geldi ve ambulansla Hüseyin’i kirli kıyafetleriyle hastaneye götürerek tedavisini yaptı.

Trafik kazasında yaralanan Meryem Alp ve iş kazasında yaralanan Muhteber Hüseyin’in genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ceren ÖZBİL

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.