banner913
banner932
banner1012

Aylık bir Dolar’a kira

banner1020

Bakanlar Kurulu, Lefkoşa Yenişehir’deki bir binayı, 20 yıl süreyle Sönmezliler Ocağı'na aylık bir Dolar karşılığında kiralanmasına onay verdi

banner974
Aylık bir Dolar’a kira

banner971

Bakanlar Kurulu, 10 Kasım tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar uyarınca, Lefkoşa Yenişehir, İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki gayrimenkulü 20 yıl süreyle, Sönmezliler Ocağı'na aylık 1 Dolar karşılığında kiralanmasına onay verdi. Belediyeye tahsis edildiği belirtilen gayrimenkullün kiralanmasına LTB Başkanı Mehmet Harmancı tepki gösterdi.

Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Hükümet herşeyi dağıttı sıraya yıllar önce belediyemize tahsis edilen yerleri peşkeş çekmeye geldi.
Hatırlayacaksınız Sönmezliler Ocağı derneğinin 2 TL'lik kirasını 150 TL'ye çıkardığımız için ne vatan hainliğimiz kalmıştı ne de saygısızlığımız.
Şimdi hükümetimiz bu tahsis edilen yeri LTB'den alıp senelik 1 dolar karşılığında derneğe verdi. Derneğe başka birçok yer verilebilirdi. 
Bakın konu 1 dolar değil konu 150 TL'de değil, konu gasptır, konu Lefkoşalıların malını peşkeş çekmektir.
Hukuksa hukuk, mücadele ise mücadele, sokaksa sokak.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.