banner913
banner932
banner1012

Arter’den kadınlara kitap hediyesi

banner1020

banner974
Arter’den kadınlara kitap hediyesi

banner971

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, 10. Mormenekşe Enginar Festivali’ne katılmak için ülkeye gelen Şile Kadınlar Derneği’ni kabul etti.
Belediyenin de destek verdiği Mormenekşe Enginar Festivali’ne katılacak grubun ziyaretine Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı da eşlik etti. 
Ziyarette, Şile Kadınlar Derneği Başkanı Esin Tonbul, Belediye Başkanı İsmail Arter’e yöresel ürünler takdim ederken, Arter de tüm dernek üyelerine Kıbrıs’la ilgili kitaplar hediye etti.
Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, iki yıl önce başlattıkları gönül bağını daha da pekiştirdiklerini belirterek, bu etkinliklerin aratarak devam etmesini temenni etti. 
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Şile Kadınlar Derneği’nin Gazimağusa’yı ve belediyeyi ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, sosyal içerikli etkinliklerle ilgili istişare yaptıkları Kaymakam Dürdane Acı’ya da katkıları için teşekkür etti. 
Şile Kadınlar Derneği Başkanı Esin Tonbul da Gazimağusa Kaymakamı’nı, Başkan İsmail Arter’i ve muhtarları Şile’ye davet etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.