banner913
banner932
banner1012

Arda Erkan kabri başında anılacak

banner1020

Arda Erkan, ölümünün üçüncü yılında Lefkoşa kabristanlığındaki mezarı başında anılacak. Anma töreni 7 Temmuz Cumartesi saat 18.30’da gerçekleşecek.

banner974
Arda Erkan kabri başında anılacak

banner971

Babası Mustafa Erkan Arda’nın anma töreniyle ilgili açıklamasında, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son dönemde ivme kazanan bir süreç olduğunu ve bu sürece en büyük katkının da Arda’nın ölümünden sonra hayat bulduğunu belirtti.

Erkan, Arda’nın uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düşürüldüğünü belirterek, ölümünden sonra Arda’yı sevenler, ailesi ve uyuşturucuyla mücadele eden örgüt ve kişilerin, Arda’nın ölümü üzerinden uyuşturucuyla mücadelede topluma yol gösterici bir misyon oluşturma yoluna gittiklerini vurguladı.

Erkan, “7 Temmuz’daki anma da uyuşturucuya karşı kenetlenme ve gücümüzü ortaya koyarak gençlerimizi uyuşturucu tacirlerinin elinden kurtarma yolunda bir adım olması dileğiyle gerçekleştiriliyor” dedi.

Anma törenine Arda’nın tüm dost, arkadaş ve sevenleri davet edildi.         

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.