banner913
banner932
banner1012

Arama Kurtarma tatbikatı bugün başlıyor

banner1020

“Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2017 Arama Kurtarma Tatbikatı” bugün başlıyor.

banner974
Arama Kurtarma tatbikatı bugün başlıyor

banner971

Tatbikat, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC Arama Kurtarma Teşkilatında yer alan sivil ve askeri unsurların katılımıyla 15 Haziran’a kadar sürecek.

Tatbikat, Girne 101 Evler (St. Hilarion) bölgesinde, Doğu Akdeniz’de, Gazimağusa açıklarında, KKTC toprakları ve kara suları ile Türk Arama Kurtarma Bölgesi içerisinde yer alan uluslararası sularda icra edilecek.

Programa göre bugün tatbikata katılacak yabancı askeri gözlemcilerle Türkiye’den gelecek basın mensupları karşılanacak.

Tatbikatın kara safhası yarın Girne’de 101 Evler (St. Hilarion) bölgesinde; deniz safhası ise çarşamba günü Gazimağusa’da yapılacak.

“Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2017 Arama Kurtarma Tatbikatı”nı izlemek için önceden kayıt yaptıran basın mensuplarının yarın saat 16.45’te KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhı/Boğazköy’de, 14 Haziran Çarşamba günü saat 09.30’da da Gazimağusa Limanı’nda hazır bulunmaları gerektiği kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.