banner913
banner932
banner1012

Aracı kim kullanıyordu?

banner974
Aracı kim kullanıyordu?

banner971

Gemikonağı’nda tartıştıkları Kadir Geylani Güven’e arabayla kasten çarpıp, öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanan Hasan Kani ile Mehmet Dağlıoğlu, tutuklandı.

Dağlıoğlu, arabayı kendisinin kullandığını söyledi ancak görgü tanıkları, aracın Kani’nin yönetiminde olduğunu iddia etti. Hatta kamera kayıtları da aracı Hasan Kani’nin kullandığını gösterdi.

Yoğun bakımda tedavi gören Kadir Geylani Güven’in yakınları Diyarbakır’dan KKTC’ye gelerek olayı yakından takip ediyor.

Ayağı kesilmesi beklenen Kadir Geylani Güven için soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut - 5 yıl önce
Ne kadar korkak zavallısınız. Erkek gibi karşısına çıksaydınız ya. Sizi ölüme bile layık değilsiniz korkaklar.sizi ömür boyu tek kişilk hücrede ölüme terk etmeleri lazım.
Avatar
Meryem - 5 yıl önce
Çocuklarımızı kıbrıs a okumaya gönderiyoruz ölmeye değil. Bu piskopat lar umarım hak ettikleri cezayı alırlar...ve bir daha kimsenin canını yakmasınlar...korkaklar...alcaklar...katiller