banner913
banner932
banner1012

Araç kayıtta yeni bina kabusu

banner1020

banner974
Araç kayıtta yeni bina kabusu

banner971

Devlet maliyesine en çok ve en sıcak paranın düştüğü Araç Kayıt Dairesi'nin bugün taşındığı Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY)'na ait yeni merkezinde ilk gün vatandaşlar için adeta kabusa dönüştü.

Sabah erken saatlerden itibaren gerek seyrüsefer ruhsatlarını ödemek, gerekse araç kayıtlarını yaptırmak için daireye giden vatandaşlar, saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalırlarken, "Paramız ile rezil oluyoruz." ifadelerini kullandılar.

Kaosun yaşandığı dairede yaşananları rezillik olarak değerlendiren vatandaşların bir kısmı işlemlerini yaptırmadan daireden sinirli şekilde ayrıldılar.

Çalışanların özverili çalışmalarına rağmen yeterli personel olmaması ve dün hizmet vermemesinden dolayı sıkışıklığın yaşandığı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.