banner913
banner932
banner1012

Anüse pense sokma davası başladı

banner1020

Güvercinlik bölgesinde, 2015 yılı içerisinde banka şube müdürü olan 50 yaşındaki T.E’ye anüsüne pense sokma ile cinsel tecavüzde bulundukları iddia edilen sanık Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun duruşmasına dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı

banner974
Anüse pense sokma davası başladı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Güvercinlik’te bulunan eski kilise bölgesinde 20 Haziran 2015 tarihinde, baş harfleri T.E olan 50 yaşındaki banka şube müdürünün ağzını bağlayıp yere yatırdıktan sonra anüsüne pense sokmak suretiyle cinsel tecavüzde bulundukları iddia edilen ve geçtiğimiz hafta itham edildikleri “Cinsel tecavüz”, “Ciddi darp”, “Kasti hasar”, “Tecavüzkar alet taşıma”, “İnsan kaçırma”, “Şiddet tehdidi”, “Kanunsuz ateşli silah taşıma” ve “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” davalarını kabul etmeyen sanık Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun duruşmasına dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Duruşmanın ilk oturumunda Olay Yeri İnceleme Uzmanı İsmail Kaymaklılı ile meselenin tahkikatını yürütülen Müfettiş Muavini Faysal Güden tanık olarak dinletildi. Duruşmaya devam edilmek üzere ise dava 13 Ocak tarihine ertelendi.

MÜŞTEKİNİN OLAYI ANLATIŞINI İÇEREN CD İZLETİLDİ

İddia Makamı tarafından mahkemede ilk tanık olarak dinletilen Olay Yeri İnceleme Uzmanı İsmail Kaymaklılı, kısaca olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu ve yaptığı incelemelerde kırık gözlük parçaları ile bir düğme bularak emare aldığını anlattı. Kaymaklılı, akabinde müşteki T.E’nin olay yerinde olayı anlatışını kameraya çekerek CD haline getirdiğini ve onu CD’yi meselenin tahkikatını yürütülen Müfettiş Muavini Faysal Güden’e teslim ettiğini söyledi. Müşteki T.E’nin olayı anlatışını içeren CD mahkemeye emare olarak sunulduktan sonra İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı Mustafa İldeniz, konu emare CD’nin kapalı oturumda izlenmesini talep etti. Sanık Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun avukatı Özkul Özdevrim ise İddia Makamının talebine itirazda bulundu. İddia Makamının talebi ile Savunma Makamının itirazını değerlendiren Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti ise konu CD’nin açık oturumda izletilmesini uygun buldu.

GÜDEN: “SANIK ÖMER ÇALICIOĞLU’NUN TELEFONUNDA 2 ADET VİDEO BULDUM...”

İddia Makamı tarafından mahkemede ikinci tanık olarak dinletilen meselenin soruşturmasını yürütülen Müfettiş Muavini Faysal Güden, müşteki tarafından polise gelen şikayet üzerine sanık Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun Kuzucuk köyünde ikamet ettiklerini öğrendiğini ve sanıkları tutuklamak için Kuzucuk köyüne gittiklerini anlattı. Sanıkları evlerinde tespit ettiklerini söyleyen Güden, sanık Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun  tasarrufundaki cep telefonlarını emare aldığını anlattı. Güden, emare aldığı sanık Ömer Çalıcıoğlu’na ait cep telefonunda yaptığı incelemede müştekinin ellerinin arkadan bağlı, belden aşağısının çıplak vaziyette yerde otururken çekilmiş videolarını tespit ettiğini anlatarak bu videoları CD’ye aktardığını söyledi. Müştekiye ait çıplak videoların aktarıldığı CD mahkemeye emare sunulurken, İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı Mustafa İldeniz, konu CD’nin özel alana giren görüntüler içerdiği gerekçesiyle kapalı oturumda izletilmesini talep etti. İddia Makamının talebi üzerine ise konu CD kapalı oturumda izletildi.

Güden, müşteki T.E’nin iki kez doktor kontrolünden geçirildiğini belirterek, doktor raporlarında müştekinin ansünde yırtık tespit edildiğini söyledi.

DURUŞMA 13 OCAK TARİHİNE ERTELENDİ...

İddia Makamı tanığı Müfettiş Muavini Faysal Güden’in dinlenmesine devam edilmek üzere duruşma 13 Ocak tarihine ertelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.