banner913
banner932
banner1012

Alkollü sürücü polise tosladı

banner1020

Lefkoşa’da aşırı alkollü araç sürücüsü, tek yola girdi, ardından da trafik polisinin aracına çarptı

banner974
Alkollü sürücü polise tosladı

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa’da aşırı alkollü araç sürücüsü, trafik polisinin aracına çarptı.

Kaza önceki gece saat 23.55  raddelerinde meydana geldi.

Lefkoşa’ da Şht. Ahmet Derviş Sokak boyunca GM 442 plakalı salon aracı yüzde 86 mlg. alkollü içki tesiri altında doğu istikametine doğru tek yöne dikkatsiz bir şekilde kullanan Minareliköy’ de sakin 28 yaşındaki Naim Tikici, seyrettiği yolun sonundaki Şht. Mustafa Mehmet Sokak yol kavşağında bulunan trafik ışıklarına giriş yapması sonucu, o esnada solundan aynı sokak üzerinde, tarafında yeşil ışık yanıp düz yolunda Güney istikametine doğru seyretmekte olan 27 yaşındaki Selma Çimen yönetimindeki RHA 3846 plakalı araca çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile sağa savrulan GM 442 plakalı araç, kaldırım üzerindeki trafik ışık direğine sağ yan kısmı ile çarpıp durabildi.

Kaza sonucu hafif yaralanan RHA 3846 plakalı araç sürücüsü Selma Çimen, hastanede ilk yardım tedavisine müteakip taburcu edilirken GM 442 plakalı araç sürücüsü Naim Tikici de hafif yaralanarak hastanede müşahede altına alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.