banner913
banner932
banner1012

Alkollü sürücü korkuttu

banner1020

Lefkoşa-Girne anayolunda dün gece dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kaza korkuttu. Sürücünün alkollü olduğu öğrenilirken şans eseri ciddi yaralanmalar olmadı.

banner974
Alkollü sürücü korkuttu

banner971

Murat Aslan

Lefkoşa’da da sakin 24 yaşındaki Ahmet Akpınar, LY 893 Z plakalı kiralık araç ile yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı. Lefkoşa Girne anayolunun 9-10 kilometreleri arasında saat 02.15 civarında gerçekleşen kazada araç sürücüsü Ahmet Akpınar’ın 92 miligram alkollü olduğu öğrenildi. Araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Faysal Akpınar, 24 yaşındaki Uğurcan Gülmez Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Araçta 5 bin TL hasar tespit edilirken kazayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.