banner913
banner932
banner1012

Alkışlar, Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencilerine

banner1020

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri, harçlıklarından topladıkları 3-5 lira ile hem yaşlıların hem de engelli hastaların yararlanabileceği bir arabayı Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladı

banner974
Alkışlar, Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencilerine

banner971

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu.
Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun da katıldığı bir etkinlikle araç Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dr. Cansel Öztekiner’e teslim edildi.
Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen törende yaklaşık bir yıl önce Girne –Değirmenlik yolunda okul otobüsünün kaza yapması sonucu hayatlarını kaybeden öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu balonlar gökyüzüne bırakıldı.
Etkinlikte konuşan Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, son dönemlerde ülkede yaşadığı memnuniyet verici olaylardan birinin bu anlamlı bağış olduğunu belirtti.
Sucuoğlu, Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencilerinin  harçlıklarından topladıkları 3-5 lira ile hem yaşlıların hem de engelli hastaların yararlanabileceği bir arabayı Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladıklarını söyledi.  
Ülkenin bu tür olaylara gerçekten ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Bakan Sucuoğlu, diğer okulların da bu davranışı örnek alarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.