banner913
banner932
banner1012

Alevkayası yolunda halkın güvenliği için banket çalışması yapıldı

banner1020

banner974
Alevkayası yolunda halkın güvenliği için banket çalışması yapıldı

banner971

Alevkayası’nın aşırı yağışlardan dolayı zarar gören banketleri, halkın daha güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla Değirmenlik Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda düzeltildi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler,başta Değirmenlik Belediyesi’nde çalışan çalışma arkadaşları olmak üzere, tüm işçi ve emekçilerin bayramı olan “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı”nı kutlarken,herkesin huzurlu, rahat ve güvenli bir gün geçirmesini diledi.

“1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı”nı fırsat bilen ve piknikler organize eden halkın, huzur ve güvenliğini düşünen Değirmenlik Belediyesi ekipleri, 1 Mayıs pikniklerinin vazgeçilmezi olan ancak yağışlardan dolayı bozulan Alevkayası yolunun her iki tarafındaki banket çalışmalarını tamamladı.

Değirmenlik Belediyesi halkımıza güvenli yolculuklar diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.