banner913
banner932
banner1012

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

banner1020

Mağusa’da önceki gece taksi şoförü Osman Yıldırım’ı alacak verecek meselesi yüzünden bıçaklayarak ağır yaralayan Zaza lakaplı Ali Hıdır Torun tutuklandı

banner974
Alacak verecek meselesi kanlı bitti

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da önceki akşam saat 23:30 raddelerinde 39 yaşındaki Osman Yıldırım isimli taksi şoförü aracına binerken bıçaklı saldırıya uğradı. Kasığından bıçaklanan Osman Yıldırım ağır yaralanarak ilk önce Mağusa Devlet Hastanesi’ne ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Olayda şüpheli olarak görülen “Zaza” lakaplı Ali Hıdır Torun ise olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alındı.

Elde edilen bilgilere göre Osman Yıldırım, dün akşam İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir büfede çay içtikten sonra yol kenarına park ettiği THF 761 plakalı aracına binmek üzere büfeden ayrıldı. Aracına binmek üzereyken bıçaklı saldırıya uğrayan Osman Yıldırım, kasığından yaralandı. Osman Yıldırım’ı kasığından bıçaklayan saldırgan olay yerinden kaçarken, Yıldırım ise çevredeki vatandaşlardan hastaneye kaldırılması için yardım istedi ve yere yığıldı. Çok kan kaybeden Yıldırım, olay yerine çağrılan ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Yıldırım’ın alacak verecek meselesi yüzünden bıçaklandığından şüpheleniyor.

Osman Yıldırım’ı yol ortasında bıçakla yaralayıp olay yerinden kaçan saldırganı tespit edebilmek için geniş çaplı soruşturma başlatan polis, olaydan kısa bir süre sonra meselede şüpheli olarak görülen “Zaza” lakaplı Ali Hıdır Torun’u tespit ederek gözaltına aldı.

Mağusa’da önceki akşam alacak verecek meselesi yüzünden 39 yaşındaki taksi şoförü Osman Yıldırım’ı kasığından ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan “Zaza” lakaplı Ali Hıdır Torun, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Adam yaralama” suçlamasıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı Torun aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edilirken, olayda kullanılan suç aleti ise aranıyor.

MÜŞTEKİ YILDIRIM, “ZAZA ALİ”NİN ADINI VERDİ...

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, Osman Yıldırım’ın 23 Ocak tarihinde saat 23:30’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren “Kokoreççim” isimli büfenin önünde alacak verecek meselesi yüzünden, henüz tespit edilemeyen kesici veya delici bir alet ile sol kasık kısmına 1 kez sokulmak suretiyle yaralandığını açıkladı. Hastaneye kaldırılan müşteki Yıldırım’ın ilk müdahalesinin ardından “Seni yaralayanı tanıyor musun?” sorusu üzerine zanlı Ali Hıdır Torun’un adını verdiğini belirten Çangaroğlu, zanlı Torun’un ayni gece tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Çangaroğlu, olayda kullanılan suç aletinin arandığını söyleyerek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Ali Hıdır Torun’un tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.