banner913
banner932
banner1012

Alacağını isteyen polisi dövdü

banner1020

Polis Memuru Nevzat Karatosun, geçtiğimiz Cumartesi akşamı alacağını istemek için gittiği Korkuteli köyünde Nuh Erk tarafından darp edildi. Darp soncunda Karatosun’un elmacık kemiği kırıldı     Gamze...

banner974
Alacağını isteyen polisi dövdü

banner971

Polis Memuru Nevzat Karatosun, geçtiğimiz Cumartesi akşamı alacağını istemek için gittiği Korkuteli köyünde Nuh Erk tarafından darp edildi. Darp soncunda Karatosun’un elmacık kemiği kırıldı

 

 

Gamze BAYKUR

Korkuteli köyünde geçtiğimiz Cumartesi akşamı alacağını almak için Nuh Erk’in evine giden Mağusa Polis Müdürlüğü Merkez Karakolu’nda görevli Polis Memuru Nevzat Karatosun, Erk tarafından darp edildi. Erk tarafından darp edilen Karatosun’un elmacık kemiği kırıldı. Elde edinilen bilgilere göre Polis Memuru Nevzat Karatosun geçtiğimiz Cumartesi akşamı konuşmak ve alacağını almak için Nuh Erk’in evine gitti. Karatosun ile Erk arasındaki konuşma tartışmaya dönünce Erk, Karatosun’un yüzüne yumruk vurarak elmacık kemiğinin kırılmasına neden oldu.

 

Karatosun, olayın ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Nuh Erk’in ise mazbatasından dolayı tutuklu olduğu öğrenilirken, bugün teminata bağlanmak üzere “Ciddi darp” ve “Vahim zarar” suçlarından dolayı Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.