banner913
banner932
banner1012

Afrika’ya sürpriz avukat

banner1020

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı küçük düşürücü karikatür yayınlamak ve yazı yazmak suçlaması ile Şener Levent hakkında açılan davayı avukat olarak eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar savunacak

banner974
Afrika’ya sürpriz avukat

banner971

 

Evrim KAMALI

Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent ve Gazetenin direktörü Ali Osman Tabak aleyhinde TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı küçük düşürücü karikatür yayınlamak ve yazı yazmak suçlaması ile açılan ceza davası 16 Ekim tarihinde başlıyor.

Afrika Gazetesi aleyhine yıllardın açılan tüm ceza davalarında olduğu gibi bu davada da Şener Levent’in kendini savunması bekleniyordu.

Ancak dün sürpriz bir gelişme ile söz konusu açılan davalarda Şener Levent’i avukat olarak eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar savunacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.