banner913
banner932
banner1012

2000’e yakın özel gereksinimli bireye ücretsiz ulaşım

banner1020

LTB Başkanı Harmancı, 2000’e yakın özel gereksinimli bireye ücretsiz ulaşım hizmeti verdiklerine dikkat çekti

banner974
2000’e yakın özel gereksinimli bireye ücretsiz ulaşım

banner971

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından, özel gereksinimli bireylerin en büyük ihtiyacı olan taşımacılık konusunda yapılan hizmetleri açıkladı. Harmancı "Ülkemizde özel gereksinimli bireylerin en büyük ihtiyacı olan taşımacılık konusunda ayda 2000’e yakın özel gereksinimli bireyimize ücretsiz ulaşım hizmeti veriyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Harmancı'nın açıklaması...

“Bu aracı neredeyse hurdaya çıkmak üzereyken bulduk ve resimlerde gördüğünüz noktaya getirdik, ülkemizde özel gereksinimli bireylerin en büyük ihtiyacı olan taşımacılık konusunda ayda 2000’e yakın özel gereksinimli bireyimize ücretsiz ulaşım hizmeti veriyoruz.
Bu araç bakımsızlıktan dökülüyordu ve bize tamir edilemez dendi biz de tamir edersek alabilir miyiz dedik? Ustalarımız da beni yanıltmadı...
Gönlü güzel, fikri güzel, başını yastığa koyduğunda huzur içinde uyuyan insanlara çok güzel bir hafta dilerim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.