banner913
banner932
banner1012

164 asker hastanelik oldu

banner1020

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nda 164 asker, karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastanelere başvurdu

banner974
164 asker hastanelik oldu

banner971

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'ndan zehirlenme şüphesi ile 164 asker

Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, 164 personelin karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastanelere başvurduğunu, söz konusu personelin tamamının ayaktan tedavi edilerek taburcu edildiğini açıkladı.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, dün sabah saatlerinden itibaren bazı basın yayın organlarının internet haber sitelerine 90 ile 300 arasında GKK personelinin zehirlenme şikayeti ile hastanelere başvurduğu haberleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın bazı birliklerinde 11 Eylül tarihinde saat 21.00’den itibaren bir kısım personel karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastanelere sevk edilmeye başlanmıştır. 12 Eylül saat 14.30 itibarı ile 100 personel (68’i 11Eylül tarihinde-32’si Eylül tarihinde) sevk ile,64 personel ise doğrudan olmak üzere toplam 164 personel karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastanelere başvurmuştur.

Söz konusu personelin tamamı ayaktan tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

Bahse konu olay, ilk rahatsızlığın ortaya çıktığı andan itibaren Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nca yakından takip edilmekte olup, şikayetlerin sebebinin belirlenmesine yönelik inceleme hassasiyetle devam ettirilmektedir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.