banner913
banner932
banner1012

134 kişi ve aile CAS mağduru

banner1020

banner974
134 kişi ve aile CAS mağduru

banner971

Cyprus Airport Services (CAS) çalışanları, Ercan Havalimanı çemberinde kurdukları eylem çadırında eylemlerine bayram süresince de devam ediyor.
Bayram öncesinde kendilerine ödeme yapılacağı sözü verilmesine rağmen ödeme yapılmadığını ve mağdur olduklarını belirten CAS çalışanları, hükümetten ve basından ilgi istedi.
Eylemciler adına TAK’a açıklama yapan Okan Eroğlu, “Şu anda 134 kişi ve aile mağdurdur. Haftalardır Ercan’daki eylem çadırımızdayız” dedi.
Bayrama maaşsız girdiklerini ve bazı CAS personelinin çocuklarına bayram harçlığı veremediğini, taksitlerini ödeyemediğini belirten Eroğlu, “Bayram sevincini nasıl yaşayalım?” diye sordu. 
Okan Eroğlu, özetle, “Bizi memur yapsınlar demiyoruz ama işimizin devlet güvencesinde devamını istiyoruz. CAS hisselerini devlet aldı ama kayıt yaptırılmadı. Konu mahkemede ancak devletin maaşlarımızı ödemek zorunda. Yaşam ve ihtiyaçlarımız devam ediyor. Biz şu anda CAS personeliyiz, işimizin başındayız, vardiyası olan buraya geliyor. Haftalardır Ercan’da eylem çadırındayız, hükümetten ve basından ilgi bekliyoruz, mağduruz” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.