banner913
banner932
banner1012

11 belediyeden Haspolat için elbirliği

banner1020

Selin büyük zarar verdiği Haspolat bölgesinde, Lefkoşa Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalara dün 10 belediye de destek verdi

banner974
11 belediyeden Haspolat için elbirliği

banner971

Sel baskını yaşayan Haspolat’ta, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalara dün 10 belediye de destek verdi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı aşırı yağışlardan etkilenen Haspolat’ta LTB’nin ilk andan itibaren tüm ekipleriyle hem Haspolat’a hem de sorun yaşayan diğer bölgelere müdahale ettiğini belirterek yaklaşık bir haftadan beridir bölgede çalışma yaptıklarını söyledi.

,LTB’nin Haspolat’taki çalışmalara dün Akdoğan, Lapta, İskele, Geçitkale, Gönyeli, Değirmenlik, Beyarmudu, Mehmetçik, Paşaköy ve Güzelyurt Belediyelerinden ekiplerinde destek verdiğini ve bu desteğin anlamının çok büyük olduğuna vurgu yapan Harmancı, desteklerinden dolayı tüm belediye başkan ve çalışanlarına teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.