banner913
banner932
banner1012

1 Mayıs’a mangallı kutlama

banner1020

Ülkede 1 Mayıs geleneği değişmedi. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda binlerce kişi piknik alanlarına akın etti, mangal yakıp kebap keyfi yaşadı

banner974
1 Mayıs’a mangallı kutlama

banner971

Murat ASLAN

1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı dolayısıyla vatandaşlar dün piknik alanlarını doldurdu.

Havanın da güzel olmasını fırsat bilenler, piknik alanlarına giderek, mangal yaktı, kebap yapıp gün boyu güzel vakit geçirdi.

Yetişkinler tavla ve futbol oynarken, çocuklar da piknik alanlarında kendileri için kurulan oyun alanlarında oynadı.

Başta Boğaz Piknik alanı olmak üzere, Alevkayası ve Taşkent piknik alanlarında dün adım atacak yer kalmadı. Özellikle Boğaz’da piknik yapmak isteyenlerin bir gün önceden gidip dün için rezervasyon yaptıkları ve kendilerine masa ayırdıkları öğrenildi.

Herkesin dün erken saatlerde gidip yer kaptığı piknik alanları,  çocuk cıvıltılarıyla neşeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Öğleden sonra hafif şiddette başlayan yağmur ise piknikçilerin havasını bozmaya yetmedi.

Öte yandan dünyaca ünlü kozmetik firması Flormar’ın KKTC yetkili bayisi Aşkım&Fazıla Cosmetics çalışanları da dün Alevkayası’nda piknikte buluştu.

1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı dolayısıyla Aşkım&Fazıla Cosmetics sahibi Cemil Fahrioğlu tarafından organize edilen piknikte Flormar ailesi keyifli saatler geçirdi.

Merit Lefkoşa Hotel de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesi ile personelleri için piknik düzenledi. Tüm personel ve ailelerinin katılımıyla iki gün üst üste gerçekleşen piknikte, Merit Lefkoşa Hotel’in değerli müzisyenleri Bigalı fasıl ekibi birbirinden güzel melodilerle tüm personele müzik ziyafeti yaşattılar.

Flormar’ın KKTC yetkili bayisi Aşkım&Fazıla Cosmetics çalışanları da dün Alevkayası’nda piknikte buluştu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.