banner913
banner932
banner1012

Gitmelisiniz!


Adnan IŞIMAN

Adnan IŞIMAN

Okunma 28 Ağustos 2018, 14:21

Birileri söylediği için değil ama gerçekten başarısız bir hükümet olduğunuz için gitmelisiniz.

Hele henüz %30’luk elektrik zammının teri kurumadan elektrik ücretlerine yeniden zam getirmeyi düşünmeniz bile bu işi götüremeyeceğiniz kanaatini pekiştirmiş oldu.

Türkiye den kablolarla elektrik gelmesi işini yokuşa süren siz değil miydiniz?

Uygulanmakta olan pahalı ve ilkel, ilkel olduğu kadar insan sağlığı için tehlike yaratan elektrik üretiminde ısrarcı olan siz değil miydiniz?

Bu gün KKTC yangın yerine dönmüş durumda ve siz hala daha işin ciddiyetini ve ülkeye verdiğiniz zararın bilincinde değilsiniz.

Üstelik halkı tahrik eder davranışlar içinde, kah Güney Kıbrıs tarikiyle yurt dışına çıkmayı, ya da Barselona’da tatil yapmayı veya tasarrufu tarif ederken elektrikli bisikletle şov yapmayı yeğleyen bir kabine görüntüsü veriyorsunuz!

Vatandaşlarımızın bazıları da tatilini dış ülkelerde geçirmiş olabilir ama siz örnek olacak bir konumdasınız yoksa bunun bilincinde değil misiniz?

Tutumunuzla, hiçbir hicap duygu içermeyen bir tutumla “ekmek yoksa pasta yesinler” tavrını ortaya koymuş bulunuyorsunuz!

Gitmelisiniz, zira çarşı murakabe kavramını hayata geçiremediğiniz için vatandaşı soyguncuların eline terk etmiş durumdasınız!

Türkiye’de 1.50 ye bilemedin 2 TL ye satılan domatesin KKTC de 5.50 den satılmasına rıza gösterdiniz!

Patates, biber, patlıcanı kuyumcu dükkanlarına taşımakla ünlendiniz.

Vatandaşı değil, bu işlerin tüccarını kollar bir görüntü vermektesiniz!

Gitmelisiniz, çünkü dövizin yarattığı krizi bir nebze olsun hafifletecek elle tutulur hiçbir önlemi hayata geçirmeyi beceremediniz!

Gitmelisiniz, zira vatandaşa yukarılardan bakan bir görüntü vermektesiniz!

Gitmelisiniz, seçilirken halka verdiğiniz hiçbir sözü yerine getiremediniz!

Gitmelisiniz, çünkü halka tasarrufu önerirken sizler ne oldum delisi gibisiniz!

Vatandaşa bisiklet önerirken perde gerisinde makam arabaları siparişleri veren siz değil misiniz?

Siz hükümet olarak elle tutulur bir tasarruf uygulamasını hayata geçirmek niyetinde olmadınız, ilk iş olarak satın makam arabalarınızı ama satarken de okus pokusçuluğa yönelmemelisiniz!

Makamınıza o meşhur bisikletlerle gidip gelmeye başlayın, ya da kişisel arabalarınızı devreye koyun, tasarrufa gerçekten yöneldiğinize inanalım!

RHA’nın ne işlerde kullanıldığını takibe alın, tasarrufun kokusunu alalım.

Gitmelisiniz, geldiğiniz günden beri beceriksizlikler dizisinin içindesiniz.

İcraatlarınızın şeffaf olacağını söylemiştiniz, icraatlarınıza branda bezi çektiniz, vatandaşla kucaklaşacağız demiştiniz vatandaşı sokağa ittiniz.

Görüş ve düşüncelerinizi paylaşmadığım için değil, zarar veriyorsunuz, gerçekten gitmelisiniz!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.