banner913
banner932
banner1012

Zirve ateşi Girne’de yanacak

banner1020

9. hafta Doğan Türk Birliği – Mağusa Türk Gücü maçı ile başlayacak. Girne‘de oynanacak olan haftanın en önemli maçını Fehim Dayı yönetecek

banner974
Zirve ateşi Girne’de yanacak

banner971

K-PET Süper Ligde 9. hafta bu akşam oynanacak olan Doğan Türk Birliği – Mağusa Türk Gücü maçı ile başlayacak. Girne Mete Adanır Stadında oynanacak olan haftanın en önemli maçını deneyimli hakem Fehim Dayı yönetecek.             

K-PET Süper Lig lideri Türk Ocağı’nın zorlu Lefke deplasmanında oynayacağı maçta ise Serkan Şimşek düdük çalacak. Haftanın diğer zorlu maçı olan Yenicami – Cihangir maçında Mehmet Sezener görev yapacak.

K-PET Birinci Ligin lideri Mesarya’nın, Girne Halk Evi ile Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadında oynayacağı maçı Hüseyin Eyyüpler yönetecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.