banner913
banner932
banner1012

Zihnili Göztepe, ölüp ölüp dirildi

banner1020

Kıbrıslı Türk futbolcu Zihni Temelci'nin de oynadığı Göztepe U 19 Takımı, Gençler Birliği’ni tek golle geçti. Karşılaşmayı Temelci'nin annesi ile babası da izledi

banner974
Zihnili Göztepe, ölüp ölüp dirildi

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Temsilcimiz Zihni Temelci'nin formasını giydiği Göztepe U19 Takımı, Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetlerinden sonra oynadığı Gençler Birliği U19 Takımı karşılaşmasında zorlanmasına rağmen, son dakikalarda bulduğu gole üç puanı almasını bildi.

Kıbrıslı Türk futbolcu Zihni Temelci'nin de oynadığı Göztepe U 19 Takımı, Gençler Birliğini tek golle geçti. Pazar günü Balçova Spor Kompleksi sahasında Gençler Birliği ile oynanan karşılaşmada Göztepe kaleci Doğukan kurtarışlarıyla damga vurdu.

Gençler Birliği maçın genelinde daha etkili oynarken, iyi kapanan Göztepe defansı ve kaleci Doğukan'ı geçemedi. Temsilcimiz Zihni Temelci maç boyunca sahada basmadık yer bırakmadı. Göztepe antrenör Şadan Kıranlar'ın yerinde oyuncu değişiklikleriyle, oyunu dengelerken, Kerem'in kafayla topu ağlara yollamasıyla maçı 1-0 kazandı.

Tribünde karşılaşmayı Zihni Temelci'nin annesi Funda ile babası Nural Temelci de izlediler. Baba Nural Temelci'nin maç boyunca heyecanı zaman zaman hat safhaya ulaştı. Baba Temelci maç boyunca hop oturup, hop kalkarken, oğluna tezahüratlar da yaptı .

Bu arada Göztepe, evinde oynadığı üç karşılaşmada da evinde mağlup olmadı. Fenerbahçe Trabzon ve Gençler Birliği'ni mağlup eden Göztepe, dış sahada Kayseri karşısında beraberlik alırken, yine dış sahada Osmanlıspor'a mağlup oldu.

On puanla lig ikincisi konumunu koruyan Göztepe'nin başarılı antrenörü Şadan Kıranlar, temsilcimiz Zihni'den memnun olduğunu söylerken, hedeflerinin Göztepe A Takımı'na oyuncu yetiştirmek olduğunu açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.