banner913
banner932
banner1012

Zihni'nin A Takım yolu açık

banner1020

Göztepe U21 Takımının en etkili isimlerinden olan Zihni'nin bilgilerini toplayan Göztepe A Takım kurmaylarının, futbolcuyu A Takım kadrosuna alması bekleniyor

banner974
Zihni'nin A Takım yolu açık

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Yenicami alt yapısından yetiştikten sora Türkiye Süper Lig kulüplerinden Göztepe'nin U21Takımında forma giymeye başlayan Zihni Temelci'nin, yeni sezonda A Takım kadrosunda olması bekleniyor. Şu anda Kıbrıs'ta tatilde olan ve tatilde de çalışmalarını TRX eğitmeni Mustafa Sakallı eşliğinde sürdüren Zihni Temelci, Göztepe U21 Takımının en etkili isimleri arasında yer aldı. Zihni Temelci orta sahadaki etkili futboluyla Göztepe A Takım kurmaylarının dikkatini çekti. Zihni Temelci'nin, boy, kilo ve diğer özellikleri ile bilgilerini toplayan Göztepe A Takım kurmaylarının, futbolcumuzu A Takım kamp kadrosuna alması bekleniyor. Türkiye'de U21 Liglerinin kaldırılması nedeniyle Zihni Temelci'nin A Takım kadrosuna alınma şansı arttı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.