banner913
banner932
banner1012

Zeyin: Aceleci olmayalım

banner1020

Serkan Zeyin, liglerin başlaması ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Birinci Ligin tamamlanmasını isterim. Ama aceleci olmayalım. Biraz daha bekleriz.” açıklamasını yaptı

banner974
Zeyin: Aceleci olmayalım

banner971

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı kararını uzatması sonrasında, spor faaliyetleri de 30 Nisan’a kadar yasaklanmıştı.

Bu nedenle K-PET Ligleri ile ilgili belirsizlik devam ederken, spor adamları da sosyal medyada konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyorlar.

Yıllarca Düzkaya forması giydikten sonra bu sezon Gençler Birliği’ne transfer olan deneyimli futbolcu Serkan Zeyin’in sosyal medyada yaptığı değerlendirmeleri şöyle:

“K-PET Birinci Ligin tamamlanmasını isterim. Bu da tabii ki yetkililer ne zaman derse o zaman olur.Ama aceleci olmaya gerek yoktur. Aceleci olmayalım.Biz futbolcular ve camialar bugüne kadar bekledik. Biraz daha bekleriz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.