banner913
banner932
banner1012

Yusuf, yine sarı yeşil dedi

banner1020

Geçtiğimiz sezonu sarı yeşilli Binatlı’da geçiren kaleci Yusuf Yontar, Yenicami'den ligin diğer sarı yeşilli ekibi Mağusa Türk Gücü'ne bonservisli olarak transfer oldu

banner974
Yusuf, yine sarı yeşil dedi

banner971

Mağusa Türk Gücü, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Bu bağlamda Maraş’ta forma giyen Orhan Kalaycı’yı transfer ederek savunma hattına önemli bir takviye gerçekleştiren Mağusa Türk Gücü, kaleci mevkisine ise Yenicami’de şampiyonluklar yaşayan ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Binatlı’da geçiren, genç ve başarılı  file bekçisi Yusuf Yontar’ı , Yenicami’den 3 yıllığına bonservisli olarak transfer ederek önemli bir transfere daha imza atmış oldu.

Genç kaleci Yusuf Yontar yaptığı açıklamada, Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt’a kendisini bu büyük camiaya laik gördüğü için teşekkür ederken, bu transferin gerçekleşmesinde kendisine yardımcı olan Yenicami Ağdelen Kulübü’ne de teşekkür etti. Yontar, önümüzdeki sezon için elinden gelenin fazlasını yapıp MTG’yi hak ettiği yerlere taşıyacağını ve burada şampiyonluklar yaşamak istediğini ve burada çok güzel 3 sezon geçirmek istediğini de ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.