banner913
banner932
banner1012

Yurdal: Hedefimiz üst lig

banner1020

Mutlayaka antrenörü Ali Yurdal, play off maçları için hayırlı bir kura çekip, bu maçlar sonunda bir üst lige, yani BTM 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz; açıklamasını yaptı

banner974
Yurdal: Hedefimiz üst lig

banner971

BTM İkinci Lig 2. Grup'tan 17 puanla çıkmayı başararak, ikinci tur play off grubu maçları oynamaya hak kazanan Mutlayaka, burada da başarılı olmayı hedefliyor.

Mutlayaka antrenörü Ali Yurdal, bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek kura çekimi öncesinde şu açıklamaları yaptı:

"Sezonu ilk açtığımız zaman, yönetim ve futbolcularla hedefimizi, bulunduğumuz zorlu gruptan lider olarak çıkmak olarak belirlemiştik. Kendimize koyduğumuz hedefe ulaştık.

Şimdi ise play off maçları için hayırlı bir kura çekip, bu maçlar sonunda bir üst lige, yani BTM 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Mutluyaka yönetimi ve tüm köy halkı buna inandı. Hedef doğrultusunda kenetlendik. İnşallah bu hedefimizi de başaracağız. Grup liderliğinde emeği geçen, herkese teşekkür ederim. Bizi desteklemeye devam etsinler."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.