banner913
banner932
banner1012

Yunuslar’da taraftar ürünleri hazır

banner1020

Gençlerbirliği yönetim kurulu, hem kulübe gelir sağlamak hem de taraftar bütünlüğünü sağlamak adına taraftar ürünlerini satışa sundu

banner974
Yunuslar’da taraftar ürünleri hazır

banner971

K-PET Süper Lig'de yeni sezon şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Gençlerbirliği'nde, Mustafa Gülcan başkanlığındaki yönetim kurulu yeni sezon öncesinde hem kulübe gelir sağlamak hem de taraftar bütünlüğünü sağlamak adına kulüp amblemli taraftar ürünlerini satışa sundu. Gençlerbirliği taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği taraftar ürünleri ile ilgili olarak yönetim kurulu tarafından şu açıklama yapıldı:

“Üye ve taraftarlarımız; kulübümüze ait 2017-18 futbol sezon ürünlerimiz kısa bir süre sonra sizlere satış için piyasaya çıkacaktır. Toplam 9 ürünün bulunduğu paketin fiyatı 500 TL'dir. Desteklerinizi bekler saygılarımızı sunarız. 
1. Kombine kart 
2. El çantası 
3. Eşofman takımı
4. Taraftar forması 
5. Atkı
6. Şapka 
7. Oturma yastığı 
8. Almanak
9. 4' ĺü set (anahtarlık-saat- cüzdan-kalem )
Not: tüm ürünler LGBSK logoludur.

Eşofman ve forma ölçüleri s-m-l-xl-xxl ile sınırlıdır. ”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.