banner913
banner932
banner1012

Yok böyle bir maç

banner1020

Baf Ülkü Yurdu ile Yenicami, 9 golün atıldığı, " Yok böyle bir maç" dedirten bir maç oynarlarken, deplasman ekibi Yenicami maçı kazanan taraf oldu. Yenicami'nin gollerini, John Ebuka 2, Tansel, Ömer ve Mehmet Altın attı. Baf'ta ise Joseph'in 2, İltaç ve Hamis'in golleri puan için yeterli olmadı

banner974
Yok böyle bir maç

banner971

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa-Ahmet Özkurtuluş-Halil Erdem Canaloğlu

BAF ÜLKÜ YURDU: Gültekin-M.Tekpınar-Arif(Berk dk.64)-Fikri-Azat-İltaç(H.Hürben dk.52)-Hamis-Ahmet(H. Topaloğulları dk.76)-oseph-Feli-Lawal

YENİCAMİ:Ozan-Ömer-M.Göktaş(Edidk 81)-OladeleOshebe-S.Güvensoy-C.Yaşınses(Emin dk.55)-Ünal-M.Altın-John Okoli(Behiç dk 72)-Tansel-ohnEbuka

GOLLER: Dk.İltaç dk.38, Joseph dk.50,  dk.  86, Lawaldk 88(Baf Ülkü Yurdu)

               Dk. 23, dk. 61 John Okoli, Tansel dk.45, Ömer Gül dk.60, M.Altın dk.78(Yenicami) 

K-PET Süper Lig'de üçüncü haftanın açılış maçında Baf Ülkü Yurdu ile Yenicami arasında oynanan maç, yüksek temposu ile dikkat çekerken, ilk devreyi 2-1 önde tamamlayan Yenicami, 9 golün atıldığı maçı 5-4 kazanarak ilk galibiyetini aldı. Baf Ülkü Yurdu'nun galibiyet hasreti devam etti. Özellikle son 20 dakikası büyük heyecana sahne olan maçta Yenicami'nin, 1 dakika içerisinde 2 gol, Baf Ülkü Yurdu'nun ise 2 dakika içerisinde 2 gol atması dikkat çekti. İlk kez forma giyen Baf Ülkü Yurdu'nun genç kalecisi Gültekin'in bazı gollerde hatalı olduğu maçta Yenicami'nin de savunması kötüydü. Seyircinin fazla ilgi göstermediği maçta, hakem  Osman Özpaşa vasatı aşamadı.

13. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında  Feli’in sağ taraftan kale önüne kestiği topa Joseph dokunamayınca takımını da öne geçiremedi.

23. dakikada Yenicami’nin sağ taraftan geliştirdiği atakta Ömer’in ortasında John Ebuka’nın kafa vuruşunda genç kaleci Gültekin topu ancak tokatlayabildi. Kısa düşen topu iyi takip eden John Okoli takımını 1-0 öne geçirdi.

  38. dakikada Baf Ülkü Yurdu beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ taraftan gelişen organize atakta Joseph’in ortasında yenicamidefansı topu sadece seyredince İltaç kafa ile topu ağlara yolladı ve skoru 1-1 yapan golü attı.

  45. dakikada Yenicami’nin sol taraftan geliştirdiği atakta son çizgiye kadar inen S.Güvensoy’un geriye çıkardığı topa düzgün bir vuruş yapan Tansel takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

  50. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Baf ülkü Yurdu’ndan Azat’ın sol taraftan ortasında Yenicamidefansı yediği işlk goldeki gibi topu seyredince bu kez Joseph topu ağlara yollayarak skoru 2-2 yaptı.

  54. dakikada Baf Ülkü Yurdu atağında Felix’in pasında Osep kaleci Ozan ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı ve takımını öne geçirme şansını değerlendiremedi.

  60. dakikada Yenicami bir ke daha öne geçti. S.Güvensoy ilk yarıda yaptığı gibiş yine sol taraftan son çizgiye kadar inerek kale önüne kestiği topu iyi takip eden Ömer topu filelere göndererek Yenicami’yi 3-2 öne geçirdi.

  61. dakikadaki Yenicami atağında Lawal’dan seken topu alan ohnOkoliklaşecinin yanından topu ağlara yollayarak Yenicami adına skoru 4-2 yaptı.

  78. dakikada Yenicami’den Ünal’ın pasında topla birlikte rakip ceza alanına giren M.Altın kalecini yanından topu ağlara yollayınca skor da Baf Ülkü Yurdu 3  Yenicami 5 oldu.

  86. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında günün başarılı adamlarından Felix’in ortasında yine günün bir başka başarılı adamı Joseph rahat bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve farkı 2’ye indirdi. (3-5)

88. dakikada Baf Ülkü Yurdu’nun bu kez sağdan geliştirdiği atakta Firi’nin ortaladığı topa hamiş vurdu kalecinin müdahalesi ile direkten dönen topu Lawal filelere göndererek takımını umutlandırdı. 4-5

  90+1 deki Baf ülkü Yurdu atağında rakip ceza alanı içinde Joseph’n vuruşunda defansa çarpan top kornere gidince maç da bu skorla sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.