banner913
banner932
banner1012

Yıldızlar topluluğu MTG

banner1020

Mağusa Türk Gücü, beşinci yıldız futbolcu transferini gerçekleştirirken, Cihangir’den milli golcü Halil Turan’ı da kadrosuna kattı Halil Turan’ın, Mağusa Türk Gücü’ne transfer olacağı haberi ilk olarak gazetemizde yayınlanmış ve transfer pazarlıklarının başladığı haberi 12 Mayıs’ta okuyucularımıza duyurulmuştu

banner974
Yıldızlar topluluğu MTG

banner971

Mağusa Türk Gücü, Koral Bozurt’un başkanlığa seçilmesinden sonra başlattığı transfer taarruzunu aralıksız sürdürürken, Cihangir’den gol kralı patentli milli golcü Halil Turan’ı da kadrosuna kattı.

Fırat Ersalan, Arif Uysal, Adil ve Halil Uçar kardeşlerden sonra dün de Halil Turan ilk kez yeni formasını giydi. Beşinci yıldız futbolcu transferini gerçekleştiren Mağusa Türk Gücü, adeta yıldızlar topluluğu olurken, yeni sezondaki şampiyonluk hedefi doğrultusunda takviyelerine devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.