banner913
banner932
banner1012

Yıldıray yürekleri ağıza getirdi

banner1020

Dumlupınar’ın genç futbolcusu Yıldıray Fenercioğlu, Göçmenköy maçında aldığı darbeden sonra nefes almakta zorlanırken, hastanelik oldu

banner974
Yıldıray yürekleri ağıza getirdi

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar’ın 17 yaşındaki genç futbolcusu Yıldıray Fenercioğlu, hasta çıktığı Göçmenköy maçının 85. dakikasında Mustafa Kermeoğlu ile girdiği ikili mücadelede aldığı darbeden sonra nefes almakta zorlandı. 
Teknik heyete rahatsızlığı söylemeyen ve hastalığına rağmen takımına katkı koyma hırsı taşıyan Yıldıray darbeden sonra rahatsızlık yaşasa da maça devam etti. Ancak maç sonunda yere yığılıp kalan ve nefes alma sıkıntısı yaşayan Yıldıray, sağlıkçıların müdahalesi sonrasında Yıldıray hastaneye kaldırılan Yıldıray’a serum tedavisi uygulandı.
Göçmenköy futbolcusu Beytu’nun ilk müdahalesi ve Göçmenköy futbolcusu Arda’nın sağlıkçı annesinin yerinde müdahalesi ile ambulans gelene kadar ilk yardımı yapılan Yıldıray, ambulansla kaldırıldığı hastanede uygulanan serum tedavisi sonrasında taburcu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.