banner913
banner932
banner1012

Yeşilova aldı başını gidiyor

banner1020

Toygar Davulcu yönetiminde büyük çıkış yakalayan Merit Alsancak Yeşilova, Gençlik Gücü’nü de farklı mağlup ederek çıkışını sürdürdü

banner974
Yeşilova aldı başını gidiyor

banner971

STAD: Orhan Dural Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Cem Öksüzoğulları, Hüseyin Özaşık

YEŞİLOVA: Kemal, Mustafa, Vakkas, Mejdi, Binya, Burak, İlyas, Makoun (Ergin) Yasin, (Memduh) Billy Mehmet (Hamis) Esin Sonay

GG: Seyit, Gökhan, Aşkın, Alperen, Emrah (Sezgin) Ali, Ümitcan, Prince(Özgür), Ocran, Idan, Arif Öztürk (Mahmut)

GOLLER: Dk.11 Mejdi Direniş, Dk.18 ve 70 Esin Sonay, Dk.37 Alperen (KK), Dk.72 Memduh Sarıoğlu (M. A. Yeşilova) – Dk.78 Özgür Ongun (G.Gücü)

K-Pet Süper Ligin 26. hafta maçında Merit Alsancak Yeşilova ile Gençlik Gücü, Karaoğlanoğlu'nda karşılaştılar. Karşılaşmayı ligin formda ekibi Yeşilova 5-1’lik skorla kazanarak ikinci devredeki çıkışını sürdürdü. Yeşilova ligde namağlupluk serisini 9 maça çıkarırken puanını da 49 yaptı. Yeşilova'nın maçtaki gollerini Mejdi, Esin 2, Alperen kendi kalesine ve Memduh kaydetti. 5-0'dan sonra Gençlik Gücü tek golünü Özgür ile buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.