banner913
banner932
banner1012

Yer gök Kaymaklı

banner1020

Küçük Kaymaklı, Lefke’yi yıldızı Uğur Gök’ün attığı 2 golle mağlup ederek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Maça Ruslan’ın ülkeyi terk etmesinin şokuyla başlayan Lefke, 10 kişi tamamladığı maçı kaybetti

banner974
Yer gök Kaymaklı

banner971

Yer: ŞHT Hüseyin Ruso Stadı                                                                                           Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Sabriye Atikoğlu, Engin Akkagün                     

K.Kaymaklı: Ali, Mehmet, Çağrı, Berkem, Turgut, Hüseyin, Mahmut, Emmanuel (H.Sadıklar), Bayram(Tuğrul), Uğur, Mustafa(Remzi)                                  

Lefke: Mehmet, Arif, Aykut, Yılmaz, Rahmi, Allen, Semih(Zihni), Kaan, Zekai(Kasım), Candy, Burak(Berk)                                                                                            

Goller: Dk 35,67(P) Uğur Gök(K.Kaymaklı), Dk 79 Kasım(P)(Lefke)                                         Kırmızı Kart: Dk 71 Arif Solkanat(Lefke)

K-Pet Süper Ligin 14.haftasında Küçük Kaymaklı,konuk ettiği Lefke’yi 2-1 mağlup etti. 2 penaltının kullanıldığı maçın 71.dakikasında Lefke’den Arif Solkanat kırımızı kartla oyun dışı kaldı. Küçük Kaymaklı ile Lefke arasındaki maçta Küçük Kaymaklı’nın gollerini Uğur (2) kaydederken Lefke’nin golü Kasım’dan geldi. Hakemin Lefke leyhine verdiği penaltı kararı tartışma yarattı.

22.Dk K.Kaymaklı’nın kazandığı serbest vuruşta Mustafa Yaşınses’in sert ve düzgün vuruşu Lefke Kalecisi Mehmet Özeralp’in kucağında kaldı.

35.Dk soldan yapılan ortada ceza yayı içinde topla buluşan Uğur Gök enfes bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

39.Dk Candy’nin K.Kaymaklı ceza alanı içerisine derinlemesine pasında Burak kaleci Ali ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vuramadı.

42.Dk Lefke defansının arkasına atılan topa hareketlenen Mamut Saine ve Allen arasındaki mücadelede ayakta kalan Mamut Saine kaleci Mehmet Özeralp ile karşı karşıya kaldığı andaki aşırtma vuruşunda top dışarı gitti.

57. Dk Mustafa Yaşınses kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Mehmet Özeralp açıyı iyi kapatınca dengesiz vuruşu Allen çizgiden çıkardı.

65. Dk Lefke sol taraftan serbest vuruş kazandı ve altı pas içine yapılan ortaya Burak iyi vuramayınca Mehmet Kaygısız topu uzaklaştırdı.

67. Dk Mamut Saine’nin ceza alanı içerisinde sert vuruşunda topa elle müdahale eden Arif oldu ve hakem Utku Hamamcıoğlu penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Uğur topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

73.Dk Uğur Gök soldan son çizgiye kadar indi ve yaptığı ortaya altı pas içinde Mustafa Yaşınses istediği gibi vuramadı ve Aykut topu uzaklaştırdı.

78.Dk Turgut Kaan’ın hatalı pasında Kasım topu kazandı ve sert vuruşunda ali topu direk dibinde çıkardı, dönen topa Kaan sert vurdu ancak defans uzaklaştırdı.

79.Dk Berk kaptığı topla ceza alanına girdi ve Turgut Kaan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Atışı kullanan Kasım topu filelere gönderde ve maçın skorunu belirlemiş oldu 2-1. Bu galibiyetle K.Kaymaklı puanını 25'e yükseltirken, Lefke 14 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.