banner913
banner932
banner1012

Yenicami’de trio tamam

banner1020

Yenicami, 3 önemli transfer birden gerçekleştirerek, yeni sezona daha alternatifli bir kadroyla gireceğinin işaretini verdi

banner974
Yenicami’de trio tamam

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami, 3 önemli transfer birden gerçekleştirerek, yeni sezona daha alternatifli bir kadroyla gireceğinin işaretini verdi.

Yenicami, GAÜ-Çetinkaya'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve serbest transfer hakkına sahip golcü oyuncu Esin Sonay'ı kadrosuna dahil etti.

Yenicami, Baf Ülkü Yurdu ile anlaşma aşamasına gelen Buğra Barın’ı da serbest transfer hakkından faydalanarak kadrosuna kattı. Yenicami, ayrıca sezonu Binatlı’da tamamlayan tecrübeli savunmacısı Erbay Bertiz ile de yeni sezon için anlaştı.

Yenicami, kısa süre içerisinde imza töreni düzenleyip, yeni transferlerini spor kamuoyuna duyuracak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.