banner913
banner932
banner1012

Yenicami şimdi daha da güçlü

banner1020

Yenicami, geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunda olup da takımdan ayrılan futbolcuların yerlerini önemli transferlerle doldururken, transfer olmak isteyen futbolcularını da takımda kalmaları konusunda ikna etti

banner974
Yenicami şimdi daha da güçlü

banner971

Soydan SAKALLI

Yenicami, takımdan ayrılan yıldızlarının yerine yeni transferlerini açıklamaya devam ederken, yeni sezon kadrosunu da büyük oranda şekillendirdi.

Daha da güçlü hale gelen son şampiyon Yenicami’de bazı futbolcular salon çalışmalarına da başladı. Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunda olup da yeni sezon öncesinde takımdan ayrılan, kaleci Yusuf, Halil Uçar ve Adil Uçar’ın yerlerini yeni transferler, Cemal Yaşinses ve Salih Güvensoy ile dolduran Yenicami, kaleyi ise Ozan’a teslim edecek.

Hüseyin Sadıklar’ın ise durumu belirsizliğini koruyor. Hüseyin, Yenicami veya Küçük Kaymaklı’dan birini tercih edecek.

Serbest transfer hakkı bulunan Erbay Bertiz ile yeniden anlaşan Yenicami, yeniden takıma katılacak olan Andrew ve kadroda yer alması kesinleşen Bünyamin ile savunmanın göbeğini garantiye alacak.

Türkiye Elazığspor’da denenmesi gündeme gelen Ünal Kaya ile futbolcunun sözleşme şartlarında iyileşme yaparak yeniden anlaşan Yenicami yönetimi, Ünal’ı takımda kalması için ikna etti.

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Yenicami, 2 sezon üst üste Birinci Lig’de önce Dumlupınar sonra ise Alsancak Yeşilova ile şampiyonluk yaşayan Dumlupınar futbolcusu Turgut Kaçar’ı transfer etmek için harekete geçti. Turgut için Yenicami ile Dumlupınar’ın, takas transfer yapması gündeme geldi. Dumlupınar’ın transfer etmek istediği Yenicami kalecisi Ercan Samancıoğlu’na karşılık, Turgut’un, Yenicami’ye verilmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.