banner913
banner932
banner1012

Yenicami'nin yeni yabancıları geldi

banner1020

Yenicami'nin denemeye alacağı yeni yabancı futbolcuları dün adaya geldiler. Futbolcular bugün ilk antrenmana çıkacaklar

banner974
Yenicami'nin yeni yabancıları geldi

banner971

Soydan SAKALLI

Süper Lig'in son şampiyonu Yenicami'nin denemeye aldığı üç yabancı futbolcudan ikisi ile, Girne kampı sonrasında yollar ayrılırken, sadece forvet oyuncusu John takımda tutulacak.

Ayrılan iki futbolcunun yerine Yenicami'nin denemeye alacağı yeni yabancı futbolcular ise dün adaya geldiler. Futbolcular bugün ilk antrenmana çıkacaklar.

Yenicami tarafından denenecek olan 20 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Candy Augustine, sağ ve sol kanatlarda hücuma yönelik oynuyor. Candy, geçtiğimiz sezon John ile aynı takımda oynamıştı.

Fildişi Sahilli 25 yaşındaki ön libero Marius Yale ise güçlü fiziği ile orta sahada dinamik bir futbolcu olarak biliniyor.

Bu arada yaklaşık 2 haftadır Yenicami ile antrenmanlara çıkan John Ebuka ise geçtiğimiz gün Türkiye'ye gitti. Tüm masrafları Yenicami tarafından karşılanan John Ebuka'nın, Türkiye'de istediği transferi yapamaması durumunda Yenicami'ye dönme  ihtimali bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.