banner913
banner932
banner1012

Yenicami Masterleri’nden anlamlı turnuva

banner1020

banner974
Yenicami Masterleri’nden anlamlı turnuva

banner971

Yenicami’ye hizmeti geçmiş olan merhumlar Mehmet Küçük, Mehmet Salih Kahveciler, Mehmet Akyerli ve Ahmet Sönmez anısına YAK Masterler Derneği tarafından düzenlenen  anlamlı turnuva dün Ortaköy Sahası’nda oynanan maçlarla başladı.

Cumartresi günü tamamlanacak olan YAK Masterler Derneği Anı Turnuvası’na, YAK Masterler Derneği, Türk Ocağı Masterleri, Güzelyurt Masterleri ve Lefkoşa Masterleri katıldığı turnuvada sonuçlar ve derece aranmayacak. En az sarı kart gören takıma ve en çok gol atan takıma ve tüm katılımcı takımlara ödül verilecek.

Turnuvada bugün saat 17:30’da Türk Ocağı Masterleri – Güzelyurt Masterleri karşılaşacak. Bu maçtan sonra ise Lefkoşa Masterleri-YAK Masterleri sahaya çıkacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.